Neste års trenertrio på plass

Det er med stor glede neste sesongs trenere for dame-og Lerøylaget kan presenteres.

Vi er utrolig glad for at Bjørn Risti, Elisabeth Duus Sørensen og ikke minst Geir Krogvik har takket ja til å jobbe videre med utvikling av den utrolig fine gruppen vår.

Hovedtrener blir Bjørn Risti, som velger Åsane fremfor å fortsette i Fyllingen - tross opprykk til 1. div. Bjørn ser et stort potensiale i denne gruppen, og ønsker å bidra til videre utvikling. Bjørn har foruten lang fartstid som spiller på elitenivå, trent Kjøkkelvik herrer i 1. div (kval til eliteserien, den gang GildeB ), var med å starte Fana sin vei til eliteserien (fra 2. til 1. div) og hatt stor suksess som hovedtrener for Fyllingen J2001, samt som assistent på damelaget.

Elisabeth blir målvaktstrener i gruppen, og vil også ha et keeperutviklingsansvar i Bring-laget. Hun har lang erfaring fra barne- og ungdomslag, senest 3 år i Bergen Håndball klubb, og har forbundets keepertrenerutdannelse. Som spiller har Elisabeth 10 år på toppnivå i Danmark og Norge, og har også spilt på det danske beachlandslaget.

Sammen med Geir Krogvik utgjør trioen noe nytt, men samtidig beholder vi kontinuiteten som er særdeles viktig. Det er vi utrolig glad for.

Ønsker trioen lykke til med oppkjøringen som starter om ikke så lenge, og ser frem mot sesongstart.

Samtidig ønsker vi å takke Stian Gjerde og Victoria Markussen for en fantastisk innsats de siste årene, og håper stadig å se dere på tribunen.

Følge oss på facebook

Grasrotandelen

Rent idrettslag

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift