Lykke til på ferden videre

Susanne Berven, Mille Tveit Porsmyr, Victoria Berg og Marianne Godøy er klar for nye utfordringer, og Åsane Håndball ønsker dem lykke til på nye eventyr.

Susanne Berven, Mille Tveit Porsmyr og Victoria Berg kom som 15-16 år gamle til Åsane for å ta del i samarbeidsprosjektet mellom Flaktveit, Knarvik og Åsane. Under Ørjan Valvik sin kyndige og myndige ledelse bygget disse (med flere) et grunnlag som har gjort dem til sentrale spillere på 2.divisjonslaget vårt, de tre siste sesongene.

Nå går ferden videre for disse 4 strålende jentene, og vi takker for all innsats, svette, tårer og glede som de har bragt til medspillere, trenere og ikke minst publikum.

Susanne holder seg i Bergen, og blir å se langs høyrekanten for Fana i Eliteserien. Vi krysser fingrene for at "jumpers knèet" holder, så vil Susanne bli en spennende nykommer i Eliteserien.

Mille pakker og drar til Oslo, og Oppsal sin elitesatsing. Oslo-klubben har tøff konkurranse på bakspiller-posisjonen, men med Mille sin vilje og enorme "guts" tror vi Oppsal vil få mye glede av hennes kvaliteter.

Victoria pakker også koffertene, og legger ut på eventyr til Spania og Valencia. Der venter studier og spill i spansk 1.divisjon.

En som også forlater oss er Marianne, hun skal kombinere studier i Trondheim med spill for Utleira eller Byåsen. Marianne kom til Åsane etter et langt skadeavbrekk, men har jobbet hardt og målbevisst for å komme tilbake på parketten. Med godt humør, innsats og som en god "bot-innbetaler", har hun vært en fantastisk humørspreder i spillergruppen.

At Åsane mister så pass mange spillere er tøft, med ambisjoner om opprykk. Men samtidig er det et klart tegn på at det drives riktig når spillerne går oppover i divisjonene.

Håndballfamilien i Åsane ønsker dere masse lykke til med nye utfordringer - dette fikser dere - dere er noen strålende spillere og mennesker.


PS! Jenter - husk at dere er alltid velkommen tilbake! #vieråsane


Følge oss på facebook

Grasrotandelen

Rent idrettslag

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift