Nye spillere - damer 2.divisjon

Mandag 5.august startet Åsanedamene opp fellestrening, og torsdag ble det spilt treningskamp mot Viking TIF i Haukelandshallen. De som overvar treningskampen fikk stifte bekjentskap med noen nye ansikter.

Vossingen Tale Mossige Loven, fikk riktignok noen små drypp på tampen av forrige sesong. Hun vil bli en spennende tilvekst på høyrekanten, og vil bli en super duo med Serine L. Feste. Med seg fra Voss får Tale følge av Jorid Vivås, som viser et stort potensiale på sin høyreback posisjon. Både Tale og Jorid kommer fra Voss sin gode 2000-årgang, der Erik Blindheim har gitt dem et godt grunnlag for å ta nye og større sportslige utfordringer. Åsane Håndball er veldig glad de valgte oransje og svart, og ønsker dem velkommen i Åsane-familien.

Ungjentene Avril Frei, Kine Øyerhamn og Maren Landqvist var også å se på banen mot Tif Viking, hvor de fikk godt med spilletid. Jentene er tatt inn i A-stallen, og det skal bli spennende å følge dem videre.

Treningskampen mot Tif Viking bare preg av at begge lag fortsatt er i en oppkjøringsfase, og til tider ble det mye personlig feil av begge lag. Åsane viste til tider veldig mye bra spill, og ikke minst kriging i forsvar - og vinner tilslutt komfortabelt 32-24. Dette lover veldig bra for sesongen 2019/20. Vi gleder oss.

Følge oss på facebook

Grasrotandelen

Rent idrettslag

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift